Surfstation.hu Vízisport Webáruház. Windsurf, Kitesurf, Wakeboard felszerelések, kiegészítők, neoprén és egyéb vízisport ruházat óriási választékban!


 

Elnyűhetetlen wakeboard deszkák

2012.06.13 19:54, wakeboard, obrien

Üzletünkbe megérkeztek az elnyűhetetlen, csúcsminőségű O`Brien pro lapok, a Paradigm és a Baker. A deszkákat speciálisan úgy alakították ki, hogy bírják az elemeket (kicker, slider, stb.), és mindemellett a trükköknél minél könnyebben, minél nagyobbat lehessen velük akasztani, ugrani. Talán túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a wakeboard történelemben új „paradigma” van születőben. Részletekért kattints.


Nézzük először is az O’Brien Paradigm lapot, melyet maga Sean O`Brien tervezett. Minden korábbi deszka esetén a kábelpályán, tavon, folyón lévő elemek igen hamar leamortizálták a deszkánk alját, szélét, vagy épp minket. A Paradigm az első kettőre kínál megoldást, a személyes épségünkre továbbra is nekünk kell vigyáznunk. :) A viccet félretéve tényleg egy csúcsszuper lapról van szó, teljes hosszában fa maggal, így nagyon tartós és rugalmas. Rugalmasságának köszönhetően az akasztás gyerekjáték, már pár csúszás után meg lehet vele ugrani a backrollt vagy raley-t. Az oldalfalát speciális polietilénnel erősítették meg, így nyugodtan odaverhetjük az elemekhez, vagy kezdők esetén induláskor a stéghez, motorcsónakhoz (bár az utóbbi a csónak miatt nem szerencsés). A Paradigm lapot webáruházunkban is megtalálod.

O Brien Paradigm wakeboard

Az O`Brien Baker lap mind szerkezetében, mind kialakításában igen hasonlít a Paradigm-ra, így inkább a különbségekre koncentrálunk: kicsivel erősebb oldalfal (Dura-Rail) és kicsivel erősebb szerkezet (PTEX), agresszívabb forma, erősebb rocker vonal, speciálisan kialakított deszkavégek a még könnyebb akasztás érdekében, masszívabb öntött szkegek. A Baker még a Paradigm-nál is jobban bírja a pályán lévő elemeket, rugalmassága, irányíthatósága pedig megegyezik a Paradigm-al. A Baker lapot webáruházunkban is megtalálod.

O Brien Baker wakeboard2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.