Surfstation.hu Vízisport Webáruház. Windsurf, Kitesurf, Wakeboard felszerelések, kiegészítők, neoprén és egyéb vízisport ruházat óriási választékban!


 

Ne engedjük bezárni a fűzfői wakeboard pályázt

2017.03.11 23:31, wakeboard, petíció

Ha egyet értetek, kérlek segítsetek a fűzfői wakeboard pályának, hogy ne zárják be!
---------------------------------------------------
Kedves Vendégeink! Kedves Barátaink! Segítségetek kérjük ahhoz, hogy továbbra is működhessünk! Egy felszólító levelet kaptunk a Fűzfői Vagyonkezelő Kft-től, akitől évről-évre béreljük Fövenyfürdő strandon találhátó területet, hogy idén nem kötnek velünk bérleti szerződést és 8 napon belül bontsuk el a parti építményeinket.


A hivatalos indoklás szerint az önkormányzat más beruházást tervez a wakeboard pálya helyére: egy gyerekpancsolót építenének itt. Örülünk az ilyen fejlesztésnek a strandon, de nem ez a megfelelő helyszín. A kisgyermekes családok a homokozó és játszótér közelében szeretnek letelepedni, ezért a pancsolót is inkább a játszótérhez közel eső partszakaszon kellene kialakítani.

Azért meglepő és egyben elszomorító a döntésük, mert egyértelmű, hogy a wakeboard és fánk pálya egy olyan plusz szolgáltatást jelent a strandnak, amely a Balaton keleti medencéjében egyedülálló és számtalan vendég csak ezért érkezik ide.

A Fűzfő Wakeboard pálya öt éve működik és ezalatt közel ezer embert tanítottunk meg a wakeboardozásra és "fánkoztattunk" több ezer gyereket és felnőttet egyaránt. Sokan nálunk ismerték meg a vízisportolás örömét és szerettek bele a Balatonba. Küldetésünknek tekintjük megszerettetni a gyerekekkel a mozgást, a természetet és a vizet. Vendégeink nagy számban kisgyermekes családok. 5 éves kortól bárki találhat megfelelő szórakozást nálunk. Évről évre egyre több vendégünk van. A pálya népszerűségét az is jól jelzi, hogy csütörtöktől hétfőig általában csak előjegyzéssel tudunk időpontot adni és gyakran napokra előre be vagyunk táblázva.

Bízunk benne, hogy ha elég sokan jelzitek, hogy szeretitek a pályát és nem szeretnétek, hogy megszűnjön, még meggondolja magát Balatonfűzfő vezetése és úgy fejlesztik tovább a strandot, hogy a wakeboard és fánk pályánk is megmaradhasson jelenlegi helyén.

Ehhez azt kérjük, hogy legyetek szívesek írjátok alá online petíciónkat (a linket lent találjátok) és írjatok levelet Balatonfűzfő önkormányzat vezetői és döntéshozói részére, az alábbi email címekre, amelyben kifejezitek a tiltakozásotokat és kéritek, hogy a Fűzfő Wakeboard és fánk pálya megmaradjon jelenlegi helyén, a fűzfői Föveny Strandon.

Marton Béla, polgármester, email: polgarmester@balatonfuzfo.hu
Dr. Takács László, jegyző, email: jegyzo@balatonfuzfo.hu

A képviselő testület tagjai:
Illés Susan, e-mail: illessusan@gmail.com
Kontics Monika, e-mail: valtozzfuzfo@gmail.com
Lajkó Frigyes, e-mail: frici11@vnet.hu
Jenei István, email: jenexi@freemail.hu
Dr. Varjú Lajos, e-mail: ymca.bal@invitel.hu

Az online petíciót itt tudjátok aláírni:

https://www.peticiok.com/maradjon_meg_a_wakeboard_palya_a_balatonfzfi_foveny_strandon2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.