TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás május 2!
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

F-One Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral

Ismerősnek ajánlás e-mailbenEzt kérem e-mailben

Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
Bandit6 2013 8 m2 komplett bar-ral
AKCIÓ! 119 000.- Ft helyett

89000.- Ft
(292 EUR)  
van raktáron

Vásárlás

A főlufin apróbb vágások, karcolások szakszerűen javítva. Komplett bar-ral szerelve.

 

Az F-One Bandit ernyői minden idők legjobbjai közé tartoznak. Évről évre meg tudnak újulni, és amikor már azt hisszük, hogy ennél tökéletesebb ernyőt nem lehet csinálni, akkor kijönnek a következő változattal!

Lássuk csak, mit kínál a Bandit 6 !

 Az F-One Bandit mindig is a legkedveltebb ernyők közé tartozott. Hogy miért? Ez az ernyő a kezdők esetén kezes bárányként működik, hullámlovaglásra tökéletes és a pro riderek is simán ugrálják vele a legmodernebb wakestyle trükköket. Korábban és más gyártók esetén sokszor más-más ernyő kell a különböző tudás szintekhez és stílusokhoz. Ennek óriási hátránya, hogy pár év alatt több ernyő megfordulhat a kezünk alatt, mint ahány lányt le mertünk szólítani egész általános iskola és gimnázium során. Külön kell kezdő, külön kell freeride, freestyle, wave ernyő – vagy pedig szenvedünk, ha az egyikkel átmerészkedünk a másik „szakterületére”. Az F-One Bandit ernyők a Delta C formájuknak köszönhetően kiválóan alkalmasak tanulásra, kis szélben is már elindulnak és nagyon sokáig elmennek, szuper jól depowerelhetőek (ezáltal hullámra is jók), és a freestyle-ban is mogulnak számít. Nincs ezen igazán mit magyarázni, nagyon jó ernyők a Banditok.

 A legtöbb céghez hasonlóan az F-One szokása is az, hogy minden ősszel kihozza a következő évi modelleket. A 2013-as Bandit még a korábbi remekműhez, a Bandit 5-höz képest is képes volt újat mutatni nekünk. Nézzük is, hogy milyennek látjuk az ernyőt:

 Még nagyobb széltartomány

A korábbi Banditok is már világbajnokok voltak, sokan egy ernyővel meg tudták oldani a kiteozást. A Bandit 6 esetén az ernyő viselkedését csiszolták tovább, ami által nőtt a széltartománya az ernyőnek. Mit is jelent ez? Más ernyők és korábbi Bandit-ok esetén két fő problémával küzd legtöbbször a rider: az ernyő ideges (húz-nemhúz-nagyonhúz-csúszkál-nemhúz-stb) illetve depowerelve csökken a gyorsasága, kissé „butul”. A Bandit 6 mindkét hiányosságot úgy tűnik leküzdi: gyenge, erős és pöffös szélben is stabilan repül az ernyő és depowerelve is könnyen irányítható marad. Ez mind a kezdőknek az első sikoltozós kiteozásokkor, mind pedig a haladóknak a legújabb trükkök tanulása során jól jön. Depower esetén pedig nagyrészt megmarad ugyanaz a dinamikája az ernyőnek, mint amikor teljesen ki van engedve a depower zsinór.

Ezen újításoknak köszönhetően már kisebb szélben el tudunk indulni, és nagyobb szélben is tudunk akár agresszív, új trükköket gyakorolni.

 Könnyebb, gyorsabb, jobb

A profil és az anyaghasználat átdolgozásával a Bandit 6 ernyők érzésre olyanok, mintha az előző évi modellből egy négyzetméterrel kisebbet használnánk. Gyorsabbak, dinamikusabbak, és nem tudjuk miért, de kevésbé fáradtunk el velük. Ez a nagyobb méretű, kisszeles ernyők esetén számít csak igazán. A Bandit 6 11, 12 és 14 négyzetméteres ernyőivel sokkal jobb érzés volt csúszni, mint más ernyőkből ugyanilyen méretekkel.

MONOLITH bar

Az idei Bandit bar-ja világbajnokra sikerült. Teljesen kitolt pozícióban is abszolút érezhető az ernyő helyzete, nem volt „lebegő” érzésünk. Ha teljesen behúztuk a depower zsintort, akkor is megmaradt ez a közvetlen irányíthatósága az ernyőnek. Mintha az ernyő a harmadik kezünk lenne.:) Lábtartó nélküli hullámdeszkák esetén ez nagyon sokat segít, de sima freeride-nál is kellemesebbé teszi minden soulsurfer életét.

 Egy mondatban megfogalmazva, a Bandit 6 minden eddig kipróbált ernyőnknél stabilabb, nyugodtabb, gyorsabb és az irányíthatósága világszenzáció! Freeridehoz, kiakasztott trükkökhöz, hullámokhoz és tanuláshoz is minden idők talán legjobb ernyője!


Az Internetes vásárlás menete.
  1. Az interaktív felületen állítsa össze rendelését.
  2. Ellenőrizze le, majd ha elkészült, nyomja meg a "Megrendelem" gombot.
  3. A rendelés véglegesítése előtt mégegyszer lehetősége van a megrendelt termékek leellenőrzésére. Amennyiben minden rendben van, nyomja meg ismét a "Megrendelem" gombot.
  4. A megrendeléshez szükséges, hogy regisztrált tagunk legyen és be legyen jelentkezve. Amennyiben még nem regisztrált, ezt itt megteheti.
  5. Amennyiben be van jelentkezve megjelenik a megrendelő lap, ahol a regisztrációnál megadott adatai automatikusan megjelennek. Itt megvan a lehetősége, hogy az aktuális rendeléshez módosítsa ezeket.
  6. Speciális igényeit kérjük írja a "Megjegyzés" rovatba.
  7. A megrendelés elküldése után üzenetet kapunk a megrendelésről, munkatársaink átvizsgálják azt, és amennyiben esetleg a rendeléssel kapcsolatban bármi kérdés felmerül, telefonon vagy elektronikus levél útján felkeressük Önt.
  8. Megkezdjük a rendelésed teljesítését.
Az Internetes vásárlás esetén el kell fogadni az általános szerződési és szállítási feltéleket, melyben minden további információt megtalál. A vásárlástól joga van 15 munkanapon belül elállni.
2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét kues1 / Freepik tervezte.