TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás május 2!
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

F-One Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral

Ismerősnek ajánlás e-mailbenEzt kérem e-mailben

Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
Bandit9 2016 9 m2 komplett bar-ral
249000.- Ft
(804 EUR)  
van raktáron

Vásárlás

Új állapotú ernyő.  Sérülés mentes, 2 alkalommal használt kite, komplett barral és zsinorzattal.

Az F-One régi küldetése, hogy ne egy simán sokoldalú ernyőt készítsenek, hanem hogy a Bandit minden stílushoz és tudásszinthez a legeslegjobb választás legyen. A Bandit 9 minden eddiginél jobban teljesíti ezt a célt! 


A Bandit 9 esetében óriási pozitív változás érezhető a stabilitás tekintetében, ami mind a kezdő kiteosoknak jól jön az első méterek megtételekor, mind pedig a profi ridereknek hullámokon vagy a legbrutálabb freestyle trükköknél. Ezen túl sokkal direktebb, és ezáltal egyszerűbb az ernyő irányítása. Minden korábbinál jobban kreuzol és kis szelekben is kiválóan húz. Jól bírja a pöffös, kihagyásokkal teli szelet is. 

Az immár 8 szérián keresztül sikeresen használt Delta C-forma már bizonyított. Ennek köszönhetően könnyen újraindítható az ernyő és ennek köszönhető, hogy minden stílusú kiteozáshoz tökéletes választás a Bandit. 

A 9-es Bandit tervezésénél az F-One-nak a következő elsődleges céljai voltak:

 • Széltartomány: a legkisebb szélben is már húzzon, és a legnagyobban is még kényelmesen tudjuk használni!
 • Súly: A kisszeles kiteozás egyik kulcsa, hogy rendkívül könnyű legyen az ernyő.
 • Kezelhetőség: Mindig ott legyen az ernyő, ahol akarjuk. A kiteloop végig kontrollált maradjon.

A célokat úgy gondoljuk, hogy az F-One tökéletesen teljesítette, bár nem volt könnyű dolguk. Rengeteg szemmel nehezen vagy egyáltalán nem észrevehető újdonsággal szolgál a Bandit 9. Például nehéz konkrét fejlesztési lépésekhez kötni, hogy közvetlenebb a boom erő, vagy hogy javul az ernyő dinamikus súlya (ami kiteloopnál pont annyira lényeges, mint sima nyolcasozásnál). Kellő szakértelem és tesztelés nélkül hiába javítanak az egyik tulajdonságon, könnyen az egy másik tulajdonság rovására mehetne. De nem az F-One-nál! 

Az ernyő újdonságai 

Az ernyő profilját szinte tökéletesre csiszolták, aminek köszönhetően teljesen „rángatás” mentes, nem „ideges” az ernyő a levegőben. A változások mind az ernyő testét, mind a keresztlufikat is érinti. Az anyagok elosztását is tovább optimalizálták, a főlufi vékonyabb lett – mintegy 25%-al kevesebb levegőt kell belepumpálnunk. A kilépő élen a 170 gram dakront két rétegű canopyra cserélték, ami összesen 2x52 g-ot nyom. Ettől könnyebb lett az ernyő, és emellett sem lobog. 
Az F-One több, mint 80 protípust tesztelt, több, mint 150 napon keresztül, hogy végül a legjobbat tudja a polcokra rakni. 
A módosításoknak köszönhetően a Bandit 9 aerodinamikai tulajdonságai minden korábbi ernyőét felülmúlja. Stabil a szélablak legszélén is, egy kicsit sem megy előre-hátra. Többek között ezért tud jobban kreuzolni, és a zenit-et is gyorsabban éri el – így nagyobbat tudunk ugrani, jobb a hangtime és a kiteloopok utolsó fázisa is zökkenőmentes. 

A boom újdonságai 

A Bandit 9 boomja minden korábbinál közvetlenebb irányítást tesz lehetővé. Teljesen behúzott és teljesen kiengedett állapotban is anélkül érezzük, hogy hol az ernyő, hogy fel kellene néznünk. Ennek különösen nagy jelentősége van, amikor hullámkiteozunk. 

Főbb tulajdonságok

 • Nagyobb szélablak, konstans húzás
 • Legendás kisszeles teljesítmény
 • Kimagasló nagyszeles teljesítmény
 • Tökéletes stabilitás minden szélben
 • Rövideb boom út
 • Egyenletes húzás kiakasztott boom mellett
 • Megnövelt kreuzoló képesség
 • Magasabb végsebesség
 • Rövidebb depower zsinór a maximális depowerhez
 • Közvetlenebb boom erő

Méretválasztás

 • Nagy méretek (11-17 m2) a kisebb szelekre valók, szem előtt tartva, hogy könnyű és gyors legyen az ernyő.
 • 8-9-10 m2-es ernyők minden szélhez és stílushoz tökéletes választás.
 • 5-6-7 m2-es ernyőket hullámra, továbbá nőknek és kisebb súlyú ridereknek ajánljuk.

Aki még több információra vágyik, töltse le a 2016-os F-One katalógust (>>> katt a letöltéshez <<<, 36 MB), amiben a Bandit 9-ről is számos további információt tudhattok meg.


Az Internetes vásárlás menete.
 1. Az interaktív felületen állítsa össze rendelését.
 2. Ellenőrizze le, majd ha elkészült, nyomja meg a "Megrendelem" gombot.
 3. A rendelés véglegesítése előtt mégegyszer lehetősége van a megrendelt termékek leellenőrzésére. Amennyiben minden rendben van, nyomja meg ismét a "Megrendelem" gombot.
 4. A megrendeléshez szükséges, hogy regisztrált tagunk legyen és be legyen jelentkezve. Amennyiben még nem regisztrált, ezt itt megteheti.
 5. Amennyiben be van jelentkezve megjelenik a megrendelő lap, ahol a regisztrációnál megadott adatai automatikusan megjelennek. Itt megvan a lehetősége, hogy az aktuális rendeléshez módosítsa ezeket.
 6. Speciális igényeit kérjük írja a "Megjegyzés" rovatba.
 7. A megrendelés elküldése után üzenetet kapunk a megrendelésről, munkatársaink átvizsgálják azt, és amennyiben esetleg a rendeléssel kapcsolatban bármi kérdés felmerül, telefonon vagy elektronikus levél útján felkeressük Önt.
 8. Megkezdjük a rendelésed teljesítését.
Az Internetes vásárlás esetén el kell fogadni az általános szerződési és szállítási feltéleket, melyben minden további információt megtalál. A vásárlástól joga van 15 munkanapon belül elállni.
2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.