TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás május 2!
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

F-One BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)

Ismerősnek ajánlás e-mailbenEzt kérem e-mailben

BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)
BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)
BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)
BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)
BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)
BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)
BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)
BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)
BanditX 2017 14 m2 ernyő kite only (G.R.)
AKCIÓ! 310 000.- Ft helyett

289000.- Ft
(933 EUR)  
van raktáron

Vásárlás

Új állapotú,  egyetlen bemutatón 1 alkalomma l!!! felfújt, sérülés mentes 14 m2-es ernyő.

Igény esetén kicsit használt  F-one Bandit X Monolith bar-ral   + 50.000.-(a bar fotón  mellékelve)

azaz 339 000 Ft

F-One Bandit X

Tíz éve töretlen az F-One Bandit sikere! Valószínűleg a világ legrégebbi és egyben legtöbbet eladott szériája a Bandit, ami évről évre meg tud újulni, de ezzel együtt hosszan tartó értéket is képvisel !

Úgy hisszük mi sem bizonyítja jobban, hogy az F-One-nak bejött a szabadalommal védett Delta C forma, hiszen ez az alapja a most már tíz éve óriási sikerrel futó F-One Bandit ernyőknek. Minden finomhangolás és fejlesztés mellett ez az a forma, ami miatt kezdő, középhaladó és profi riderek is egyaránt tudják használni az ernyőt freeridera, freestylera vagy wave stílushoz. Ezentúl az F-One mindig nagy figyelemmel kísérte a kite piacon lévő aktuális trendeket és az ernyőt ehhez igazította.

A Bandit egyedülálló sokoldalúság terén.

Az F-One mérnökei a tíz év során nagyjából 1000 protípus tesztelésén keresztül jutottak el a csúcsok – csúcsára, talán náluk senki sem tud többet a kite ernyők aerodinamikájáról! A nagyszámú prototípusnak köszönhetően minden modell, minden méretben tökéletesen működik – legyen szó a legkisebb vagy legnagyobb ernyőkről. A Bandit esetén nem kell a könnyű kezelhetőség, a freestyle trükkök és a sebesség között kompromisszumot kötnünk. Mindenből a csúcsminőséget nyújtja!


Az örök kérdés: mi lesz idén az újdonság?

Alapvetően nehéz helyzetben vannak az F-One mérnökei, hogy egy szinte tökéletes ernyőn mit lehet még tovább fejleszteni. Mivel az egy-ernyő-mindenhez koncepciót követi az F-One Bandit, ezért évről-évre mindig van olyan tulajdonság (pl. freeride, freestyle), amit a többi egyéb tulajdonság megtartása mellett tovább lehet finomítani. A jubileumi kiadásban az ernyő kezelhetőségét tették könnyebbé és kényelmesebbé – amit mind a kezdő, mind pedig a pro riderek számára elsődleges tulajdonság.


Bandit X

És akkor lássuk a részleteket. A tízes Bandit esetén kiemelten sokat foglalkoztak a sebesség optimalizálásával és a dinamikus húzóerővel. Az utóbbinak köszönhetően az ernyő nagyon élesen kreuzol, mindamellett, hogy alig terheli a derekat és a térdeket.

A sebességet elemezve az F-One mérnökei arra a következtetésre jutottak, hogy minden könnyebbé válik, ha kontrollált körülmények között kicsit lassabban húz az ernyő. Jobban lehet akasztani, jobban lehet tompítani a choppy víz rázását, könnyebb hullámkiteozni vagy foilozni. Óriási nagy eredmény, hogy a kicsit lassabb sebesség mellett minden tulajdonság megmaradt (pop mérete, bigair, stb.), viszont búcsút inthetünk a „besokalós” eséseknek.

Ezeken túl sokat dolgoztak a hang-time és az ugrás magasságának növelésén. Az optimalizált sebességnek és a dinamikus húzóerőnek köszönhetően minden korábbinál kontrolláltabban tudjuk a zenitbe irányítani az ernyőt, és így többször sikerül az ernyő mozgásával szinkronban akasztanunk és tökéletesen kivitelezni az ugrást. Az új, tovább finomított ernyőprofilnak köszönhetően óriásit emel az ernyő és sokáig tart a levegőben. És a kiteloop tulajdonságok is még tovább javultak: minden korábbinál gyorsabb és megbocsájtóbbak a loopok.

Az ernyő szépen tartja a formáját túlvitorlázva is, stabil, komfortos és jól kezelhető marad. A boom erőt még finomabbra csiszolták, teljesen folytonos és azonnali visszajelzést ad az ernyőben lévő erőről.

 

Az ernyő csúcsminőségű anyagai, a tartóssága és a biztonságos kezelhetősége örökölte a korábbi modellek tulajdonságait. Úgy gondoljuk, hogy a tizedik Bandit jó eséllyel pályázik minden idők legjobb kite ernyőjének a címére!


Az Internetes vásárlás menete.
 1. Az interaktív felületen állítsa össze rendelését.
 2. Ellenőrizze le, majd ha elkészült, nyomja meg a "Megrendelem" gombot.
 3. A rendelés véglegesítése előtt mégegyszer lehetősége van a megrendelt termékek leellenőrzésére. Amennyiben minden rendben van, nyomja meg ismét a "Megrendelem" gombot.
 4. A megrendeléshez szükséges, hogy regisztrált tagunk legyen és be legyen jelentkezve. Amennyiben még nem regisztrált, ezt itt megteheti.
 5. Amennyiben be van jelentkezve megjelenik a megrendelő lap, ahol a regisztrációnál megadott adatai automatikusan megjelennek. Itt megvan a lehetősége, hogy az aktuális rendeléshez módosítsa ezeket.
 6. Speciális igényeit kérjük írja a "Megjegyzés" rovatba.
 7. A megrendelés elküldése után üzenetet kapunk a megrendelésről, munkatársaink átvizsgálják azt, és amennyiben esetleg a rendeléssel kapcsolatban bármi kérdés felmerül, telefonon vagy elektronikus levél útján felkeressük Önt.
 8. Megkezdjük a rendelésed teljesítését.
Az Internetes vásárlás esetén el kell fogadni az általános szerződési és szállítási feltéleket, melyben minden további információt megtalál. A vásárlástól joga van 15 munkanapon belül elállni.
2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.