TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás Június 1!
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

Gaastra Savage 2013 6.6 m2

Ismerősnek ajánlás e-mailbenEzt kérem e-mailben

Savage 2013 6.6 m2
Savage 2013 6.6 m2
Savage 2013 6.6 m2
Savage 2013 6.6 m2
Savage 2013 6.6 m2
Savage 2013 6.6 m2
AKCIÓ! 119 000.- Ft helyett

89000.- Ft
(288 EUR)  
van raktáron

Vásárlás

Három alkalommal használt, sérülés mentes, újszerű vitorla.

430 cm árbócot igényel, egyaránt használható SDM és RDM árbócokon !

A Savage a vizek ura, a leggyorsabb kamber nélküli vitorla a kamberes vitorlák tulajdonságaival. A Savage igazodik a csúcskategóriás Vapor vitorla kialakításához és sebességhez, de kezelhetősége a Matrixéval azonos: egyenletesen húz, nem csavar, alaphelyzetben mindkét karon ugyanolyan erő van – igazi kezes bárány. A vitorla összesen 7 latnival rendelkezik (ebből négy henger latni), stabilitása a kevesebb latni ellenére a korábbi modellénél is talán kicsit jobb, az eggyel kevesebb latninak köszönhetően pedig még könnyebb a vitorla. A boom résznél keresztbefutó latni és a latnik radiális elhelyezkedése miatt a korábbinál is magasabb a vitorla „biztonságos” végsebessége. További praktikus újdonság, hogy az alsó részét a vitorlának különösen megerősítették. A vitorla extrém módon gyorsul, és még nagy sebességeknél is könnyen irányítható marad. A Savage-on található „vitorlaszemnek” köszönhetően elég rövidebb boomot használnunk, illetve a pöfföket is szépen kiereszti. A 2013-as Savage esetén a vitorlaszem pozícióját és kialakítását úgy módosították, hogy csökkent a vitorla hátsó részének a tehetetlensége, így könnyebbek vele a fordulók. A súlycsökkenést egyrészt a könnyebb anyagok felhasználásával, másrészt a hátsó mini-latni rövidítésével érték el. A 2013-as vitorla alul nyitottabbá vált, így siklás közben, amikor zárjuk a rést, a vitorla jobban a vízre fekszik, ezáltal nő a végsebesség és a stabilitás. A 2013-as Savage a többi modellhez hasonlóan szintén az UV-álló, látványos C-Film-ből készül. A Savage az előzetes tesztek alapján pár csomóval gyorsabban megy, mint a Matrix. 2013-ban két új méretben is kapható: 5.5 m2 és 8.6 m2. A 2013-as Savage is rendelkezik árboc protektorral alul és középen. Kiegészítés: a hátsó élen beljebb épített „vitorlaszem” lényege: Egyszerű elképzelés, de forradalmian új koncepció! A beljebb csúsztatott vitorlaszemnek köszönhetően rövidebb boom is elég, így csavarás nélkül húz, jól gyorsul és a kellemetlen, pöffös szélben is tökéletesen kezelhető marad. A technológiának köszönhetően a latnik most már nem csak a vitorla tetején, de a vitorlaszem mögött is behajlanak, így automatikusan kiengedi a pöfföket. Más vitorlák esetében a pöff maximum a vitorla tetején tudott távozni, így ami a vitorlában bent maradt, az tépett, csavart. A Gaastra Savage esetén ennek búcsút inthetünk! A pöff nagyrésze a vitorla hátsó részén, villámgyorsan távozik, a maradék pedig elmegy a vitorla teteje felé. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia, hihetetlen élvezet menni vele még rendkívül pöffös szélben is! A vitorlaszemet igen ötletesen erősítették meg - egy szilícium gömbbel és egy mini-latnival biztosítják a kellemes megjelenést és a hosszú élettartalmat. 


Az Internetes vásárlás menete.
  1. Az interaktív felületen állítsa össze rendelését.
  2. Ellenőrizze le, majd ha elkészült, nyomja meg a "Megrendelem" gombot.
  3. A rendelés véglegesítése előtt mégegyszer lehetősége van a megrendelt termékek leellenőrzésére. Amennyiben minden rendben van, nyomja meg ismét a "Megrendelem" gombot.
  4. A megrendeléshez szükséges, hogy regisztrált tagunk legyen és be legyen jelentkezve. Amennyiben még nem regisztrált, ezt itt megteheti.
  5. Amennyiben be van jelentkezve megjelenik a megrendelő lap, ahol a regisztrációnál megadott adatai automatikusan megjelennek. Itt megvan a lehetősége, hogy az aktuális rendeléshez módosítsa ezeket.
  6. Speciális igényeit kérjük írja a "Megjegyzés" rovatba.
  7. A megrendelés elküldése után üzenetet kapunk a megrendelésről, munkatársaink átvizsgálják azt, és amennyiben esetleg a rendeléssel kapcsolatban bármi kérdés felmerül, telefonon vagy elektronikus levél útján felkeressük Önt.
  8. Megkezdjük a rendelésed teljesítését.
Az Internetes vásárlás esetén el kell fogadni az általános szerződési és szállítási feltéleket, melyben minden további információt megtalál. A vásárlástól joga van 15 munkanapon belül elállni.
2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.