TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás május 2!
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

Gaastra X2 bar

Ismerősnek ajánlás e-mailbenEzt kérem e-mailben

X2 bar
X2 bar
X2 bar
X2 bar
AKCIÓ! 99 000.- Ft helyett

89000.- Ft
(292 EUR)  
van raktáron

Vásárlás
X2 boom

Az X2 boom kompatibilis az összes Gaastra ernyővel, sőt, a legtöbb egyéb márkájú ernyővel is. Ezzel a boomal tökéletesen ki tudod használni bármelyik ernyő képességeit. Változtatható a boom nettó hossza (46 vagy 52 cm), így kisebb és nagyobb ernyőkkel is tökéletesen használható. A boom segítségével színtén könnyen módosítható a zsinórok hossza (21 vagy 24 méter). Továbbá a forradalmi SHIFT ADJUSTER rendszernek köszönhetően szinte végtelenségig lehet az ernyőt depowerelni, illetve finomhangolni a széltartományt. A boom támogatja mind a négy, mind pedig az öt zsinóros beállításokat. Kiváló a boom biztonsági rendszere: nem mechanikus, hanem mágneses gyorskioldóval rendelkezik. Így véletlenül sose fog kioldódni, és így növeli a rider biztonságát. Az eldöbott ernyőt mind a 4, mind pedig az 5 zsinóros esetben gyerekjáték újraindítani. Kényelmes markolat és megfelelő boom vastagság jellemzi az X2-őt. 

Az Internetes vásárlás menete.
  1. Az interaktív felületen állítsa össze rendelését.
  2. Ellenőrizze le, majd ha elkészült, nyomja meg a "Megrendelem" gombot.
  3. A rendelés véglegesítése előtt mégegyszer lehetősége van a megrendelt termékek leellenőrzésére. Amennyiben minden rendben van, nyomja meg ismét a "Megrendelem" gombot.
  4. A megrendeléshez szükséges, hogy regisztrált tagunk legyen és be legyen jelentkezve. Amennyiben még nem regisztrált, ezt itt megteheti.
  5. Amennyiben be van jelentkezve megjelenik a megrendelő lap, ahol a regisztrációnál megadott adatai automatikusan megjelennek. Itt megvan a lehetősége, hogy az aktuális rendeléshez módosítsa ezeket.
  6. Speciális igényeit kérjük írja a "Megjegyzés" rovatba.
  7. A megrendelés elküldése után üzenetet kapunk a megrendelésről, munkatársaink átvizsgálják azt, és amennyiben esetleg a rendeléssel kapcsolatban bármi kérdés felmerül, telefonon vagy elektronikus levél útján felkeressük Önt.
  8. Megkezdjük a rendelésed teljesítését.
Az Internetes vásárlás esetén el kell fogadni az általános szerződési és szállítási feltéleket, melyben minden további információt megtalál. A vásárlástól joga van 15 munkanapon belül elállni.
2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét kues1 / Freepik tervezte.