TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás május 2!
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

Pro-Limit Hydrogen Steamer LT Dry 2016 M-es

Ismerősnek ajánlás e-mailbenEzt kérem e-mailben

Hydrogen Steamer LT Dry 2016 M-es
Hydrogen Steamer LT Dry 2016 M-es
Hydrogen Steamer LT Dry 2016 M-es
AKCIÓ! 149 000.- Ft helyett

69000.- Ft
(223 EUR)  
van raktáron

Vásárlás

A közkedvelt Hydrogen Loose Top szárazruha laza vízhatlan felső résszét a múlt évben tovább fejlesztették. A lélegző anyagot átszabták, és designét is megváltoztatták. Az 5 mm alsó réssze FTM technológiával, tovább javították a vízbeszivárgás ellen. Mindenfajta vízi sportra tökéletesen alkalmas.

Lélegző microfiber anyagból, vízzáró neoprene kar és nyakvégződésekkel a tökéletes vízzárás érdekében. Az igazán hideg időkre! 

Mivel a víz és levegő hőmérsékletéhez alkalmazkodva öltözhetünk a felső rész alá, így 18 fokban  sem túl meleg, és akár  2-3 fokos vízben is komfortos .

Szintén fontos hogy a laza felső anyag nem feszül-tapad rá sem a mellkasra sem a karokra mint a hagyományos neoprene,  így sokkal szabadabb a mozgás, "nem durrannak be a karok" később fáradunk el !

 Extrák: 

5 irányban nyúló térd

Rövidített, kényelmes zipzár

FTM technológia(hegesztett varratok a vízszivárgás ellen)

Kényelmes gallérAz Internetes vásárlás menete.
  1. Az interaktív felületen állítsa össze rendelését.
  2. Ellenőrizze le, majd ha elkészült, nyomja meg a "Megrendelem" gombot.
  3. A rendelés véglegesítése előtt mégegyszer lehetősége van a megrendelt termékek leellenőrzésére. Amennyiben minden rendben van, nyomja meg ismét a "Megrendelem" gombot.
  4. A megrendeléshez szükséges, hogy regisztrált tagunk legyen és be legyen jelentkezve. Amennyiben még nem regisztrált, ezt itt megteheti.
  5. Amennyiben be van jelentkezve megjelenik a megrendelő lap, ahol a regisztrációnál megadott adatai automatikusan megjelennek. Itt megvan a lehetősége, hogy az aktuális rendeléshez módosítsa ezeket.
  6. Speciális igényeit kérjük írja a "Megjegyzés" rovatba.
  7. A megrendelés elküldése után üzenetet kapunk a megrendelésről, munkatársaink átvizsgálják azt, és amennyiben esetleg a rendeléssel kapcsolatban bármi kérdés felmerül, telefonon vagy elektronikus levél útján felkeressük Önt.
  8. Megkezdjük a rendelésed teljesítését.
Az Internetes vásárlás esetén el kell fogadni az általános szerződési és szállítási feltéleket, melyben minden további információt megtalál. A vásárlástól joga van 15 munkanapon belül elállni.
2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét és a karácsonyi hátteret Freepik tervezte.