TERMÉKKERESŐ


TERMÉKEINK

OLDALTÉRKÉPAKTUÁLIS AKCIÓK

KAPCSOLAT
Budaörs
Kamaraerdei út 11., 2040
Tel: 06-1-430-1716
Hétfő-Péntek 12-19h
Szombat 10-14h
Balatonfűzfő
Balaton krt. 86.
Nyitás május 2!
Orsi (Budaörs)
06-1-430-1716 Fecó
06-30-4636-842
Berci
06-30-9579-299

Gaastra Poison 2016 5.8 m2 freestyle/wave

Ismerősnek ajánlás e-mailbenEzt kérem e-mailben

Poison 2016 5.8 m2 freestyle/wave
Poison 2016 5.8 m2 freestyle/wave
Poison 2016 5.8 m2 freestyle/wave
Poison 2016 5.8 m2 freestyle/wave
Poison 2016 5.8 m2 freestyle/wave
Poison 2016 5.8 m2 freestyle/wave
Poison 2016 5.8 m2 freestyle/wave
MéretKaphatóság, ár, vásárlás
5.8 m2AKCIÓ! 179 000.- Ft helyett

Kosárba! 125 100.- Ft
BLACK FRIDAY AKCIÓ

van raktáron
(411 EUR)  

A Gaastra Poison minden idők egyik legagresszívabb all-round wave vitorlája, és egyben talán az egyik legjobb társ a hazai és külföldi pöffös szélben való csúszáshoz. A vitorla leg-felső része az un. X-ply anyagból van felépítve. Ezzel könnyű, de közben rendkívül masszív vitorlát hoztak létre. A vitorla felső fele 2-ply anyagból van, és mivel csak a felső részén használták ezt a vitorlának, így a súlypont lentebbre került, jobban irányítható. 

2016-ban új vitorlaablak elrendezést készítettek, aminek köszönhetően kevesebb varrásra van szükség, a vitorla erősebb és könnyebb lett. A latnik elrendezésén is finomhangoltak, aminek köszönhetően még kompaktabb a vitorla. A kisszeles tulajdonságát is még tovább javították a vitorlahas (luff curve) módosításával. A magasabb vitorlaszem pozívciónak és posi leech-nek köszönhetően az első és hátsó kéz közötti erőmegoszlást tovább optimalizálja. 

A radiális latni elrendezést dupla Xply és 2-ply erősítéssel ellátott ablakkal ötvözve minden idők egyik legstabilabb és legnagyobb széltartományú vitorláját hozta létre a Gaastra. Mindemellett a vitorla igen könnyen kezelhető, a fordulóugrások és szaltók begyakorlása gyerekjáték vele. A hosszabb boom és a mélyebb profil teszi igazán ütőssé a Poisont: rendkívül stabil, erős, és mégis könnyen kezelhető marad a vitorla. A nagyobb méretű vitorlák kialakítását a Gaastra kicsit módosította, hogy ezek a méretek is könnyedén kezelhetőek maradjanak. A vitorla különösen pöffálló, a hátsó kéz minimális mozdulataival tudjuk a vitorla húzóerejét növelni, illetve csökkenteni. 

A Poison követi a luff curve koncepciót: nagyobb vitorlahas, jobban visszahajló árboczsák és egyenes hátsó élek. Az idei modell vitorlahasa dacronból készült, ami könnyebben kezelhetővé teszi a vitorlát elődjeinél.

Apró, de annál hasznosabb figyelmesség, hogy a vitorlán 3D EVA árboc protektor van alul és középen. A vitorla a két árbocos tervezés filozófiájával készült: egy egész Posion rigg setthez (amiben minden méret benne van) elég összesen két árboc.


Az Internetes vásárlás menete.
  1. Az interaktív felületen állítsa össze rendelését.
  2. Ellenőrizze le, majd ha elkészült, nyomja meg a "Megrendelem" gombot.
  3. A rendelés véglegesítése előtt mégegyszer lehetősége van a megrendelt termékek leellenőrzésére. Amennyiben minden rendben van, nyomja meg ismét a "Megrendelem" gombot.
  4. A megrendeléshez szükséges, hogy regisztrált tagunk legyen és be legyen jelentkezve. Amennyiben még nem regisztrált, ezt itt megteheti.
  5. Amennyiben be van jelentkezve megjelenik a megrendelő lap, ahol a regisztrációnál megadott adatai automatikusan megjelennek. Itt megvan a lehetősége, hogy az aktuális rendeléshez módosítsa ezeket.
  6. Speciális igényeit kérjük írja a "Megjegyzés" rovatba.
  7. A megrendelés elküldése után üzenetet kapunk a megrendelésről, munkatársaink átvizsgálják azt, és amennyiben esetleg a rendeléssel kapcsolatban bármi kérdés felmerül, telefonon vagy elektronikus levél útján felkeressük Önt.
  8. Megkezdjük a rendelésed teljesítését.
Az Internetes vásárlás esetén el kell fogadni az általános szerződési és szállítási feltéleket, melyben minden további információt megtalál. A vásárlástól joga van 15 munkanapon belül elállni.
2010 Surfstation.hu, Minden jog fenntartva. A képek egy részét kues1 / Freepik tervezte.