F-One Bandit X 2017 (kite only)

259000 Ft 335000 Ft * (22,69% kedvezmény)

Az árak tartalmazzák az ÁFA -t. Szállítási költségek

Raktáron!
Szállítási idő kb. 1-3 munkanap

  • Méret Ár Szállítási idő
    10 m2 259000 Ft Raktáron!
    Szállítási idő kb. 1-3 munkanap
    11 m2 269000 Ft Raktáron!
    Szállítási idő kb. 1-3 munkanap
Kite ernyő vásárlása esetén F-one Bandit X Monolith bar 119.000Ft helyett 90.000Ft. F-One...több
F-One Bandit X 2017 (kite only)

Kite ernyő vásárlása esetén F-one Bandit X Monolith bar 119.000Ft helyett 90.000Ft.

F-One Bandit X

Tíz éve töretlen az F-One Bandit sikere! Valószínűleg a világ legrégebbi és egyben legtöbbet eladott szériája a Bandit, ami évről évre meg tud újulni, de ezzel együtt hosszan tartó értéket is képvisel !

Úgy hisszük mi sem bizonyítja jobban, hogy az F-One-nak bejött a szabadalommal védett Delta C forma, hiszen ez az alapja a most már tíz éve óriási sikerrel futó F-One Bandit ernyőknek. Minden finomhangolás és fejlesztés mellett ez az a forma, ami miatt kezdő, középhaladó és profi riderek is egyaránt tudják használni az ernyőt freeridera, freestylera vagy wave stílushoz. Ezentúl az F-One mindig nagy figyelemmel kísérte a kite piacon lévő aktuális trendeket és az ernyőt ehhez igazította.

A Bandit egyedülálló sokoldalúság terén.

Az F-One mérnökei a tíz év során nagyjából 1000 protípus tesztelésén keresztül jutottak el a csúcsok – csúcsára, talán náluk senki sem tud többet a kite ernyők aerodinamikájáról! A nagyszámú prototípusnak köszönhetően minden modell, minden méretben tökéletesen működik – legyen szó a legkisebb vagy legnagyobb ernyőkről. A Bandit esetén nem kell a könnyű kezelhetőség, a freestyle trükkök és a sebesség között kompromisszumot kötnünk. Mindenből a csúcsminőséget nyújtja!

 

Az örök kérdés: mi lesz idén az újdonság?

Alapvetően nehéz helyzetben vannak az F-One mérnökei, hogy egy szinte tökéletes ernyőn mit lehet még tovább fejleszteni. Mivel az egy-ernyő-mindenhez koncepciót követi az F-One Bandit, ezért évről-évre mindig van olyan tulajdonság (pl. freeride, freestyle), amit a többi egyéb tulajdonság megtartása mellett tovább lehet finomítani. A jubileumi kiadásban az ernyő kezelhetőségét tették könnyebbé és kényelmesebbé – amit mind a kezdő, mind pedig a pro riderek számára elsődleges tulajdonság.

 

Bandit X

És akkor lássuk a részleteket. A tízes Bandit esetén kiemelten sokat foglalkoztak a sebesség optimalizálásával és a dinamikus húzóerővel. Az utóbbinak köszönhetően az ernyő nagyon élesen kreuzol, mindamellett, hogy alig terheli a derekat és a térdeket.

A sebességet elemezve az F-One mérnökei arra a következtetésre jutottak, hogy minden könnyebbé válik, ha kontrollált körülmények között kicsit lassabban húz az ernyő. Jobban lehet akasztani, jobban lehet tompítani a choppy víz rázását, könnyebb hullámkiteozni vagy foilozni. Óriási nagy eredmény, hogy a kicsit lassabb sebesség mellett minden tulajdonság megmaradt (pop mérete, bigair, stb.), viszont búcsút inthetünk a „besokalós” eséseknek.

Ezeken túl sokat dolgoztak a hang-time és az ugrás magasságának növelésén. Az optimalizált sebességnek és a dinamikus húzóerőnek köszönhetően minden korábbinál kontrolláltabban tudjuk a zenitbe irányítani az ernyőt, és így többször sikerül az ernyő mozgásával szinkronban akasztanunk és tökéletesen kivitelezni az ugrást. Az új, tovább finomított ernyőprofilnak köszönhetően óriásit emel az ernyő és sokáig tart a levegőben. És a kiteloop tulajdonságok is még tovább javultak: minden korábbinál gyorsabb és megbocsájtóbbak a loopok.

Az ernyő szépen tartja a formáját túlvitorlázva is, stabil, komfortos és jól kezelhető marad. A boom erőt még finomabbra csiszolták, teljesen folytonos és azonnali visszajelzést ad az ernyőben lévő erőről.

 

Az ernyő csúcsminőségű anyagai, a tartóssága és a biztonságos kezelhetősége örökölte a korábbi modellek tulajdonságait. Úgy gondoljuk, hogy a tizedik Bandit jó eséllyel pályázik minden idők legjobb kite ernyőjének a címére!

Tudásszint: Haladó, Kezdő, Profi
Méret Kite ernyő: 10 m2, 11 m2
Stílus: Freeride, Freestyle, Wave
Terméktípus: Kite ernyő
Kapcsolódó linkek "Bandit X 2017 (kite only)"
Olvasson, írjon és vitasson meg értékeléseket...több
Vásárlói értékelés "Bandit X 2017 (kite only)"
Értékelés írása
Értékelését ellenőrzés után aktiváljuk.

A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

-38
Spark 2017 Gaastra Spark 2017
149000 Ft -tól 239000 Ft *
-25
PURE ernyő / 2017 Gaastra PURE ernyő / 2017
149000 Ft -tól 199000 Ft *
-26
ÚJ
SWING / 2019 F-One SWING / 2019
239000 Ft -tól
-25
IC6 850 V.1 KiteFoil Full szett F-One IC6 850 V.1 KiteFoil Full szett
225000 Ft -tól 299000 Ft *
-31
-9
Legutóbb megtekintett