Tabou Da Curve 2019 Wave deszka

599000,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA -t. Szállítási költségek

  • Méret Ár Szállítási idő
    88 liter 599000,00 Ft Beszállítás alatt
    96 liter 599000,00 Ft Beszállítás alatt
    76 liter 599000,00 Ft Beszállítás alatt
    82 liter 599000,00 Ft Beszállítás alatt
DA CURVE 2019 Az új Da Curve nem csak a Hookipa extrém körülményei között és hullámain érzi...több
Tabou Da Curve 2019 Wave deszka

DA CURVE 2019

Az új Da Curve nem csak a Hookipa extrém körülményei között és hullámain érzi jól magát, mehetsz vele bármelyik wave vagy sima vizes spotra is. Bárhol a legjobb lehetsz vele.  A hullám rajongok mindig 100% teljesítményt keresnek nem csak a hullámokon hanem minden fordulóban és manőverben is.

A Da Curve soha nem volt még ilyen sokoldalú és radikális mint a 2019-es deszka. Úgy fejlesztettük, hogy  mindenhol a legmagasabb teljesítményt és radikális érzést adja vissza minden körülmények között.  Lehetsz a Jaws-on vagy  bármilyen hullámos spot-on  mindenhol vissza adja  azt szenzációs wave riding érzés amire a szörfösök vágynak.

A rövidebb hátsó farok rész és új rocker vonal hatására gyorsabb mint valaha, hamarabb indul és még jobb lett a hullámon ez egyenes futása. A vékony far  a két sínnel kombinálva  extra lazaságot ad, megtartva a kiváló tapadást és kontrollt még a felső hullám íveken is.

Igazi Hard Core Wave deszka az „ igazi” hullám szörfösöknek.

 

DA CURVE

HARDCORE WAVE

The Da Curve does not only excite you in radical Hookipa conditions, but makes you throw down spray and cut through turns at every spot, you can find!

FOR WHOM:

Wave enthusiasts, looking for nothing more than 100% performance on the wave to spin around any move, they are capable of, with ease.

The Da Curve has never been so versatile and radical, like this year’s board. We broadened the range of conditions to allow everybody to get the best performance at every spot. It does not matter, if you’re facing Jaws or a gusty day at the North Sea, the Da Curve allows sensational wave rides everywhere at all times.

The shorter tail makes this board turn naturally better and tighter, allowing us to include a straighter rocker for the Da Curve to plane and go faster in a straight line as ever before. A thinner rail in the tail section, combined with two channels will get you a board that is very loose on the foot, but still offers a lot of grip, especially in top turns.

 

Gyártói oldal: https://tabou-boards.com/boards/2019/wave/da-curve-19/

Anyag: Wave Flexlight Carbon
Box: Slotbox
Stílus: Freemove, Freewave, Wave
Térfogat: 76 liter, 82 liter, 88 liter, 96 liter
Tudásszint: Haladó, Profi
Terméktípus: Wave deszka
Kapcsolódó linkek "Da Curve 2019 Wave deszka"
Olvasson, írjon és vitasson meg értékeléseket...több
Vásárlói értékelés "Da Curve 2019 Wave deszka"
Értékelés írása
Értékelését ellenőrzés után aktiváljuk.
Kérjük írja be ezeket a karaktereket az alábbi mezőbe!

A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Legutóbb megtekintett