Tabou Da Bomb 2019 Wave deszka

599000,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA -t. Szállítási költségek

  • Méret Ár Szállítási idő
    84 liter 599000,00 Ft Beszállítás alatt
    94 liter 599000,00 Ft Beszállítás alatt
    104 liter 599000,00 Ft Beszállítás alatt
    77 liter 599000,00 Ft Beszállítás alatt
DA BOMB 2019 Ezzel a leggyorsabb wave  deszkával minden hullámot elkaphatsz vagy...több
Tabou Da Bomb 2019 Wave deszka

DA BOMB 2019

Ezzel a leggyorsabb wave  deszkával minden hullámot elkaphatsz vagy radikális íveket húzhatsz a kisebb hullámok között is.

Akik az extrém sebességet szeretnék , hogy az összes hullámot elkapják a spot-on  de nem akarják kihagyni a szűk fordulók vagy a magas ugrások nyújtotta élményeket sem  azoknak ideális deszka az új Da Bomb.

Az új Da Bomb-ot a tavalyi Pocket Wave shape-je inspirálta mellyel egy kicsit szélesebb és sokoldalúbb deszkát kaphatunk.  Sikerült a lehető legjobb siklást és az extrém  sebességet megtartani a könnyű és gyors fordulók feláldozása nélkül.  A rövid hátsó rész es a csatornák biztositják a folyamatos kontrollt a hátsó láb alatt minden extrém nyomás közben is. A legkisebb 77 literes 3 Slot Boksz-al készül, a nagyobb modellek középen Us Boksz-al rendelkeznek így egy nagyobb középső szkeggel a chop-os vízen vagy a rövid hullámokon is jól érzi magát és hozza a legjobb teljesítményt.  A kompakt out line lehetővé teszi az extra forgatásokat a speciális ugrós manővereknél nem csak a profiknak hanem a tanulás fázisában is.

Az új Da Bomb ötvözi a sebességet, a kontrollt, így a legjobb ugrálós deszka a Tabou kínálatában a wave-es vonal megtartása mellett.

 

DA BOMB

NEW SCHOOL WAVE RIDER

Make sure you catch every wave with our fastest wave board and cut radical turns into even the smallest wave face.

FOR WHOM:

Wave riders with that extra need for speed to catch each wave they spot, but don’t want to miss tight turns and vertical hits.

The 2019 Da Bomb was complemented with 2018’s Pocket 77 to create a wider and more versatile range of wave boards. With the Da Bomb, we managed to achieve great planing and top speed without sacrificing fast and easy turns. Never miss out on any wave anymore, because the Da Bomb’s straight rocker will get you going quickly and on every wave, you wish to be on.

A short tail and channels on the bottom allow the board to turn fast, controlled and tight, when you apply pressure to the back foot. With a center US-Box in the Da Bomb 84, 94 and 104, it can be used either with a thruster setup or a big single fin to get planing early and ride through chop with ease. The compact outline will make moves like Takas and Shakas easy and accessible to those, who are just starting to make the extra spin at the lip. This board combines speed and control, making it the best jumping board in the Tabou range, but that is not its only strength.

Gyártói oldal: https://tabou-boards.com/boards/2019/wave/da-bomb-19/

Anyag: Wave Flexlight Carbon
Box: Slotbox, US box
Stílus: Freemove, Freewave, Wave
Térfogat: 77 liter, 84 liter, 94 liter, 104 liter
Tudásszint: Haladó, Profi
Terméktípus: Wave deszka
Kapcsolódó linkek "Da Bomb 2019 Wave deszka"
Olvasson, írjon és vitasson meg értékeléseket...több
Vásárlói értékelés "Da Bomb 2019 Wave deszka"
Értékelés írása
Értékelését ellenőrzés után aktiváljuk.
Kérjük írja be ezeket a karaktereket az alábbi mezőbe!

A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Legutóbb megtekintett