Tabou Twister 2019 Frrestyle deszka

559000,00 Ft

Az árak tartalmazzák az ÁFA -t. Szállítási költségek

  • Méret Ár Szállítási idő
    90 liter 559000,00 Ft Beszállítás alatt
    100 liter 559000,00 Ft Beszállítás alatt
    107 liter 559000,00 Ft Beszállítás alatt
TWISTER A  legmodernebb  freestyle deszkával a hard core manőverek...több
Tabou Twister 2019 Frrestyle deszka

TWISTER

A  legmodernebb  freestyle deszkával a hard core manőverek gyerek játéknak tűnnek és  lehetőséget kapsz a határaid feszegetésére az új Twister-el.  Profi freestyle szörfösöknek dedikálva  de ha csak a spotodon te akarsz a legjobb lenni, akkor is ez a te deszkád.

Tervezőink a versenyzői ajánlások figyelembe vételével nagy erőfeszítéseket tettek, hogy megtalálják a új  koncepciót amely forradalmasítja a modern  freestyle deszkákat. Ennel eredménye az új Twister 90 és Twister 100 deszka.

A radikálisan csökkentett hossz valamint az új forma lehetővé tette a gyorsabb pörgéseket és a legradikálisabb manőverek végrehajtását is. De van egy másik nagyon fontos tényező a mai freestyle szörfösök  számára  ami a gyorsulás és gyors végsebesség elérése. a manőverek előtt. Az új low-entry rocker és a farkiképzés mind ennek érdekében módosultak.  Az eredmények magukért beszélnek. Ulrta könnyű siklás ée extrém gyorsulás jellemzi a új Twister-t.  A szélesebb közép rész , a vágott, keskeny farral olyan potenciált hoz, hogy még gyenge szélben is extra könnyű  elugrást eredményez. A mélyebb V bottom shape és a bevágások miatt nagyon megbocsájtó lett a deszka és könnyedebben siklik tovább a forgatásos manővereknél is.

A Twister céla  nem csak a modern  freestyle  korlátainak legyőzése hanem saját, egyéni szinted könnyebb és gyorsabb javítása is.

Pattanj fel a Twister-re és mutasd be a legradikálisabb manővereket a spot-on vagy csak fejlődj gyorsan és érd el céljaidat.

 

FREESTYLE

Making hardcore freestyle moves look easy and pushing the limits of modern freestyle is the territory of the new Twister.

FOR WHOM:

Professional Freestylers and those who want to throw down a good show at their home spot.

Antony Ruenes and Fabien put a lot of effort, trying to find a concept that revolutionizes modern day freestyle boards and came up with the new Twister 90 and 100 shapes. The radically reduced length allowed Antony to spin faster than ever before, pulling the most radical moves with ease.

But there’s another important factor to freestylers nowadays and that’s speed and acceleration, which is why we implemented a low-entry rocker that is flat near the tail. The result was a faster spinning board that does also reach top-speed quickly and, thanks to the winger outlines, does have more pop. The width in the mid-section, combined with a small tail creates a little wave under the board, when pushing on the tail, which acts like a ramp for higher jumps in even lightest winds. A deep V bottom shape with boxy rails makes the Twister very forgiving during spinning moves. The Twister is designed to push not only the limits of modern freestyle, but also to push your individual level!

 
 
 
 
 
Anyag: Carbon-Biax-Sandwich
Box: Powerbox
Stílus: Freestyle
Térfogat: 90 liter, 100 liter, 107 liter
Tudásszint: Haladó, Profi
Terméktípus: Freestyle deszka
Kapcsolódó linkek "Twister 2019 Frrestyle deszka"
Olvasson, írjon és vitasson meg értékeléseket...több
Vásárlói értékelés "Twister 2019 Frrestyle deszka"
Értékelés írása
Értékelését ellenőrzés után aktiváljuk.
Kérjük írja be ezeket a karaktereket az alábbi mezőbe!

A * csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Legutóbb megtekintett