Barcza-Rotter Áron

Áron a csapat legfiatalabb tagja !! Ismerjétek meg őt is..!

 

Ki is vagy te valójában? 

- Én egy 20 éves magyar kitesurf-ös fiú vagyok. A kite mellet Budapestre jár egyetemre. Nem régiben szereztem meg a Magánpilóta-szakszolgálati engedélyemet, így ha nem  az ernyővel akkor kisrepülővel keressem a magasságot.

 Hogyan kezdtél el Kiteozni ?

- Édesapám révén aki már 20-25 éve a windsurf világába belecsöppent utána egyértelmű volt, hogy én is vízre szállok amint lehet, így esett a választás a kitesurf-re. Azóta csak a széljelentést nézzük és megyünk a szél után.

 Mit adott neked ez a Sportág? 

- Hú, ha ezt röviden kell megfogalmaznom, akkor : barátokat,kalandokat és kitartást.

- Kitartást, hogy megéri az a sok esés az a sok séta ha esetleg eláll a szél, mert amikor magabiztosan csúszol a vízen és csak te vagy meg az ernyő és a deszka annál kevés jobb dolog van. 

- Barátokat akiknek ugyanaz a szenvedélyük, mint nekem és amint meglátják ,hogy mozognak a fák azon kezdenek el gondolkodni, hogy hányas ernyőt kéne fújni.

- A sok kaland a sok buli amit mint ez a sport adott, a nagy nyári görögországi túrák Limnoson a sztorik amikről napokig lehet beszélni, a lehetőségek amikor Tarifán proridereket, világbajnok kitesokat láttam csúszni és oda merészkedtem hozzájuk pár szóra és mindig csodálkozva hallgatják, hogy ebben a kis országban ahol élek vannak kiteosok..:) 

 Mit csinálsz te a Surfstation-nél ?

Lassan 2 éve vagyok teamrider, nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen profi csapat részese vagyok és mindig tudok újat tanulni a többi ridertől és a lehetőségek, hogy mindig a legjobb cuccokkal csúszhatok.

Kérjük írja be ezeket a karaktereket az alábbi mezőbe!

Pirossal jelölt mezők kitöltése kötelező!