Füredi Balázs

Balázs 2017 Freestyle Magyar bajnoka ! 

Balázs ebben az évben lett oszlopos tagja a csapatunknak !

 

 Ki is vagy Te valójában Balázs (balala)?

 Röviden kéne magam jellemezni akkor azt mondanám hogy egy olyan srác akinek leginkább a természet , a szabadság , és a sportok a mozgatórugói .. persze a munkát majdnem kihagytam☺ ,ez tart több mint 32 éve.

 Hogyan kezdtél el kite-ozni ?

 Ez a mese több mint 14 évvel ezelőtt kezdődött ,és életem legjobb döntése  volt amikor legelőszőr láttam ezt a sportot élőben, azonnal elfogott az az érzés ami a mai napig csak erősödik bennem  „én ezt akarom”…

 Rengeteg sportba belekóstoltam életem folyamán de a legerősebb impulzusokat a kitesurf váltotta ki belőlem a határtalan lehetőségekkel ,és a mérhetetlen kreativitása miatt .

 Apa vízszeretete és szörftudása már fiatalon  megragadott,pár év windsurff tanulás után mikor az első ernyőt megláttam a velencei tó (see)partján azonnal tudtam hogy ezzel akarok foglalkozni ,így leültem apával beszélni hogy vegyünk egy ernyőt felesben és próbáljuk ki …Wipika Airblast 11.4…korát meghazudtoló ernyőre esett a választás ..ekkor ismertem meg Bercit is .

 Totál autodidakta módon ketten kezdtük el az alapoktól a saját kárunkra ☺(aki teheti inkább kezdő oktatást válasszon ,minthogy ernyővétel után egyedül próbálkozzon ..jó tanács).

 Innen nem nagyon volt megállás se nekem se apának …☺

 Mit adott Neked ez a sportág?

  Gyakorlatilag azt aki ma vagyok, rengeteg fejlődést, önismeretet , utazást ,barátot,a természeti erők szeretetét és tiszteletben tartását,millió pozitív élményt….és persze egy bizonyos szint , az élsport valamint a határok feszegetése miatt sérüléseket is ,ami adott pillanatban nagyon visszarántja az embert , de tudatos felkészüléssel és rehabokkal mindig erősebben és tapasztaltabban térek vissza ,ezt mindaddig amíg az fizikai állapotom engedi  (remélem még 50év benne van☺☺) csinálni fogom.

 Jó 8 éve szeretem ezt a tudást átadni, és látni másokat is fejlődni , a boldogságot  amikor először a kezükbe kerül egy ernyő , engem is mindig feltölt .

 

Mit Csinálsz Te a Surfstationnél?

 Sok más márka team ridereként valamint saját márkák behozatala után szerettem volna végre egy egységes csapatot magam mellett tudni akik mind támogatásban mind lehetőségekben segítik a fejlődésemet , és az itthoni kiteos élet,  kultúra megerősítését valamint terjedését is fontosnak tartják. Szeretek  az újdonságokról teszteket írni amit leginkább felhasználóbarát oldalról közelítek meg ,valamint az oktatásokat is koordinálom , úgyhogy jó a csapattal együtt fejlődni.

 

Kérjük írja be ezeket a karaktereket az alábbi mezőbe!

Pirossal jelölt mezők kitöltése kötelező!